- میوه و صیفیجات
- خرما
- خشکبار
- لوازم الکتریکی و الکترونیکی
- لوازم خانگی
- مواد غذایی
- غذا و فست فود
- بسته بندی لوازم آرایشی_بهداشتی
- بسته بندی ظروف
- تجهیزات پزشکی
- عطر و ادکلن
- زغال
- ساعت
- قطعات صنعتی و مکانیکی
- اسباب بازی
- کارتن پستی سفارشی
- نمونه های جعبه مقوایی
- نمونه کارتن کیبوردی
- جعبه فانتزی
- جعبه بسته بندی عربی
- جعبه و کارتن سفید
- سایر نمونه کارها
- همه نمونه کارها
بسته بندی گیاهان دارویی و چگونگی صادرات انواع آن؟
بسته بندی گیاهان دارویی و چگونگی صادرات آن از چالشهایی است که تولید کنندگان فعال در این حوزه با آن روبرو هستند. صادرات موفق گیاهان دارویی و دمنوش ها تنها زمانی امکان پذیر است که در جعبه های بهداشتی با طراحی های زیبا بسته بندی گردند و روند عرضه در بازار جهانی انجام گیرد. زیرا در کشورهای توسعه یافته موضوع بسته بندی و کیفیت آن از اهمیت بالایی برخوردار است و باید تولید کنندههای محصولات مختلف نسبت به آن توجه جدی داشته باشند.
بهترین بسته بندی برای گیاهان دارویی کدام است؟
کیفیت بسته بندی گیاهان دارویی با موفقیت روند صادرات آن رابطه مستقیم دارد. به همین دلیل پیشنهاد میشود برای معرفی کردن برندتان در سطح جهانی، بسته بندی هایی را در نظر بگیرید که با مقواهای بهداشتی تولید شدهاند. معمولاً برای تولید جعبه های این محصولات از مقوای ایندربرد استفاده میشود. به دلیل آن که مقوا ایندربرد بهداشتی میباشد و برای سلامت انسان ها ضرر ندارد.
البته استفاده از جعبههایی که از مقوای پشت طوسی تشکیل شدهاند هم ممنوعیت ندارد و میتوان از آنها به عنوان بسته بندی های ثانویه استفاده نمود.
در خصوص میزان فروش گیاهان دارویی، بسته بندی میتواند نقش بسیار پر رنگی را ایفا کند. متاسفانه در حوزه دمنوش یا گیاهان دارویی و حتی در مواردی در چای دیده شده است که آنها را بدون بسته بندی و فلهای به فروش میرسانند. از این رو باید توجه کرد بسته بندی چای و تمامی گیاهان دم کردنی باید در بسته بندی بهداشتی قرار گیرند تا ارزش افزوده مدنظر را به همراه داشته باشند.
این اقدام اصلا نتیجه خوبی در بر ندارد؛ زیرا هم از نظر کیفیت مورد تایید نیست و هم از نظر بهداشت. چگونه امکان دارد محصولاتی که در نهایت بهداشت و نظارت های پیگیرانه بسته بندی میشوند با محصولاتی که به صورت فلهای به فروش میرسند دارای یک جایگاه باشند؟!
ایران؛ پیشتاز در حوزه تولید بسته بندی های گیاهان دارویی
جالب است بدانید که کشورمان در زمینه تولید داروهای گیاهی یا همان گیاهان دارویی حرف اول را در جهان میزند. بیش از 8000 گونه گیاهی مختلف در کشور وجود دارد که 2300 عدد آن در حوزه گیاهان معطر دارویی قرار میگیرد.
این گیاهان میتوانند در مدل های تازه، خشک شده یا پودری مصرف شوند. طیف گسترده این گیاهان باعث شده است که صادرات پر رونق داشته و کشورهای بسیاری خواستار ورود این گونه گیاهان دارویی به کشورشان باشند.
تنها 450 گونه گیاهی در عطاری ها قابل مصرف میباشند که با طبع بدن سازگاری دارند. این گیاهان دارویی میبایست طبق فصول مختلف مصرف شوند:
- بهار: گل گاو زبان، سنبل الطیب، خاکشیر و بنفشه
- تابستان: کاسنی، شاه تره، تخم شربتی
- پاییز: آویشن، پنیرک، گل ختمی
- زمستان: دارچین، زنجبیل، پونه و عناب
علت این دسته بندیها آن است که تغییرات اقلیمی و آب و هوایی نیز میتواند روی طبع بدن افراد تاثیر داشته باشد. مثلا اگر دارچین که طبع گرمی دارد را در تابستان زیاد مصرف کنید شاید دچار مشکلات مزاجی شوید.
انواع بسته بندی داروهای گیاهی
جعبه های مقوایی و بسته بندی های کارتنی که برای پک کردن داروهای گیاهی استفاده میشوند، دارای انواعی در ترکیب و مدل ها هستند. از جمله:
- جعبه مقوایی با مقواهای بهداشتی مثل: ایندربرد، گلاسه و کرافت
- بسته بندی کارتنی برای تولید کارتن مادر گیاهان دارویی جهت صادرات
- بسته بندی کارتنی با ورق های کارتنی دو لایه یا سینگل فیس، سه لایه و … ( هر ورق کارتنی بر حسب وزن محصول انتخاب میشود. )
- مدلهای بسته بندی شامل: چهار درب، ته قفلی درب دارویی، دو درب دارویی، پنجره ای یا طلق دار و …
بسته بندی گیاهان دارویی برای صادرات
متاسفانه به دلیل نبود بسته بندی مناسب برای گیاهان دارویی و بی توجهی به آن، اکثر مردم اطلاعاتی در این باره ندارند و به آن بی توجهاند. بسته بندی صادراتی گیاهان دارویی باید به گونهای طراحی شود که نه تنها از نظر اقتصادی بلکه از نظر بهداشت و درمان در جایگاه مناسبی قرار گیرند. از آنجایی که طعم و مزه رابطه مستقیمی با رنگ ها دارد برای بسته بندی گیاهان دارویی میتوان از رنگ و حتی نوع بسته بندی کمک گرفت.
هیچ شکی در این نیست که رنگها بر روی انتخابهای ما تأثیر گذار هستند. این مسأله بیشتر زمانی نمایان میشود که پای تغذیه و خورد و خوراک در میان باشد. در این زمان است که رنگ خوراکیها در تصمیمگیری ما برای انتخاب آنها نقش به سزایی دارد.
خطوط و طرح و رنگ در ذهن مخاطب میماند و شامل پیامهای متفاوتی میباشد. همچنین میتواند نمایانگر خصوصیات مثبت و منفی محتوای درون خود باشد.
مصرف رنگ در مواد غذایی و داوریی روز به روز رو به افزایش است. رنگها مزههای مختلفی دارند که این مساله از تداعی بین دیدن و حس چشایی و بویایی ایجاد میشود.
جالب است بدانیم که طی تحقیقات صورت گرفته، محققان دریافتند که افراد قبل از اینکه درمان با داروها را شروع کنند و متوجه اثر درمانی دارو بر درمان خویش شوند واکنشی احساسی نسبت به رنگ دارو دارند، البته دلیل این تأثیرگزاری به خاطر انتظارات ذهنی و فرهنگ وابسته بیماران است.
حتماً بخوانید: تاثیر رنگ در بسته بندی و برندسازی محصول
گیاهانی هستند که طعم آنها تلخ و تند است و با توجه به محتوای درون بسته بندی گیاهان دارویی و خواص آن باید رنگی را انتخاب نمود که مشتری با آن ارتباط برقرار کند و حس تمایل به استفاده از آن محصول را داشته باشد برای این محصول نمیتوان از رنگهای سبز و زرد استفاده کرد یا همچنین از قرمز و نارنجی.
این محصول بسته ای را در بر میگیرد که مخاطب با دیدن آن، قبل از آنکه بفهمد درون آن چه موادی است طعم آن را تشخیص دهد مثلا برای این محصول از رنگهای آبی پررنگ، سبز زیتونی، قهوه ای سوخته و بنفش استفاده میکنیم تا طعم و خاصیت درمانی آن به بیننده القا شود. اما به این نکته نیز باید توجه کنیم که در کنار استفاده از این رنگهایی که با توجه به طعم و خاصیت درمانی که دارند انتخاب میکنیم باید رنگهایی را بکار برد که در کنار آن مکمل باشد و به یکباره ترس و وحشت از محصول را القا نکند، به گونهای که ضد تبلیغ شود و مخاطب از آن فرار کند.
مشکلات بسته بندی گیاهان دارویی در منزل
در بسیاری از شهرهای کوچک زنان ساکن در حواشی شهرها از فروش گیاهان دارویی درآمد کسب میکنند. در مواردی این گیاهان را از روستا یا شهرستان های خود به شهر منتقل میکنند سپس با بسته بندی در منزل سعی در افزایش فروش آن دارند.
متاسفانه مشکلات مختلفی در مسیر بسته بندی این محصول در منزل وجود دارد. از جمله اینکه باید از جعبه های بسته بندی مناسب و بهداشتی استفاده گردد اما به راحتی در دسترس نیست. برای خرید یک بسته بندی مناسب بهتر است که جعبه مورد نظرتان را از یک شرکت کارتن سازی تهیه کنید تا نحوه عرضه این محصولات خوراکی دقیق و اصولی انجام گردد. در این صورت میتوانید به افزایش میزان فروش امیدوار باشید و مشتریان زیادی جذب کنید.
خاتمه
در این مقاله در خصوص اهمیت بسته بندی انواع داروهای گیاهی صادراتی و داخلی صحبت کردیم. در صورتی که در صدد افزایش فروش این محصولتان هستید، توصیه میشود در ابتدا با کارشناسان ما در بخش فروش مشاوره داشته باشید. با افزایش آگاهی میتوانید تصمیمگیری دقیقتری داشته باشید تا به نتیجه مثبتی دست یابید. با ما تماس بگیرید.
سلام وخسته نباشید ممنون از مطالب عالی تون.
ببخشید بنده قصد دارم یک کارگاه تولید گیاهان دارویی بزنم…فقط اینکه
چگونه میتونم به شما سفارش بسته بندی بدم؟
سلام و درود
برای سفارش جعبه های مقوایی برای محصولات دارویی در ابتدا سایز جعبه های مورد نیاز محصولتان را به بدست آورده و سپس با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.
سلام
ممنون بابت مطالب آموزنده. برای بسته بندی گیاهان دارویی محصول مستقیما درون بسته قرار می گیره یا باید اول درون نایلکس گذاشت؟
سلام ممنون از لطفتون
لطفا با شرکت آوین پک در تماس باشید تا همکاران شما را راهنمایی فرمایند.
سلام روز بخیر
من برای حدود 20 نوع گیاه دارویی جعبه نیاز دارم و از هرکدوم تعداد 500 عدد. می تونید کمکم کنید؟
سلام وقت بخیر
لطفا برای آگاهی بیشتر با کارشناسان آوین پک در تماس باشید تا شما را ر اهنمایی نمایند
سلام
برای عرقیات گیاهی هم جعبه دارید؟
سلام وقت بخیر
بله برای عرقیات گیاهی جعبه داریم. لطفا از طریق صفحه تماس با ما با شرکت تماس بگیرید تا کارشناسان آوین پک شما را راهنمایی نمایند.
با سلام
لطفا اگه براتون امکان داره جنس موادی که برای بسته بندی استفاده میکنید را بفرمائید.
سلام
برای اطلاع از جنس مواد و مشاوره در زمینه بسته بندی از طریق صفحه تماس با کارشناسان آوین پک تماس حاصل بفرمائید.
سلام وقت بخیر
برای گیاهان دارویی که در مقابل نور آفتاب قرار دارند جعبه ویژه ای را پیشنهاد میکنید؟
سلام
برای کسب اطلاعات و مشاوره رایگان با کارشناسان آوین پک از طریق صفحه تماس ارتباط برقرار کنید.
سلام
ممنون از مطالبتون. آموزنده بود
سلام
ممنون شما لطف دارید