- میوه و صیفیجات
- خرما
- خشکبار
- لوازم الکتریکی و الکترونیکی
- لوازم خانگی
- مواد غذایی
- غذا و فست فود
- بسته بندی لوازم آرایشی_بهداشتی
- بسته بندی ظروف
- تجهیزات پزشکی
- عطر و ادکلن
- زغال
- ساعت
- قطعات صنعتی و مکانیکی
- اسباب بازی
- کارتن پستی سفارشی
- نمونه کارتن کیبوردی
- جعبه فانتزی
- جعبه بسته بندی عربی
- جعبه و کارتن سفید
- سایر نمونه کارها
- همه نمونه کارها
دستگاه چاک زن کارتن سازی
دستگاه چاک زن کارتن سازی ها توانایی تولید چه نوع بسته بندی هایی را دارد؟ چرا باید از دستگاه چاک زن در تمام کارتن سازی و جعبه سازیها استفاده کرد؟ آیا میتوان به جای دستگاه چاک زن از دستگاه دیگری برای ایجاد پرفراژ و چاک انداختن روی کارتن استفاده کرد؟ دستگاه چاک زن دستی بهتر است یا اتومات؟ نحوه تولید کارتن و کارکرد دستگاه چاک زن در کارتن سازیها چگونه است؟ برای رسیدن به پاسخ این سوالات و بیشتر در مورد دستگاه چاک زن برای تولید 2000 الی 5000 عدد کارتن برای لوازم خانگی، مواد غذایی و بهداشتی و غیره، با چاپ یا بدون چاپ تا انتهای این محتوا با ما همراه باشید.
امروزه دستگاه های کارتن سازی به شدت در حال به روز رسانی شدن هستند زیرا جعبه و کارتنهای بسته بندی به نسبت سلیقه مصرف کننده هر روز در حال تغییر است و ظرافت در آن بیشتر از پیش دیده میشود. همین امر باعث گشته تا قابلیت ها در دستگاه ها توسعه داده شود یا ویژگی جدید به آن اضافه گردد.
اهمیت دستگاه چاک زن در کارتن سازی
اگر وقتی داخل فروشگاه لوازم خانگی هستید، برای لباس شویی که خریداری کردهاید، یک جعبه کوچک به شما میدادند یا برای دستمال کاغذی که هرروز استفاده میکنید، هنگام خرید آن، بجای یک جعبه ای با سایز ۵* ۱۱*۲۲.۵، آنرا داخل کارتن بزرگی (کارتن مادر) در دستتان میگذاشتند. تعجب نمیکردید؟ بیایید عمیقتر فکر کنیم، آیا میتوان بدون ایجاد یک خط (چاک) روی هر بستر کارتنی یا مقوایی، آنهارا به یک جعبه برای بسته بندی محصولات مختلف تبدیل کرد؟ تقریبا در هر شرکت کارتن سازی که فکرش را بکنید، تنها دستگاه چاک زن است که باعث میشود صنایع مختلف دارویی، غذایی، آشامیدنی و غیره بتوانند محصولات خود را درون یک بسته بندی کارتنی یا مقوایی با کیفیت به مشتریان عرضه نمایند.
دستگاه های کارتن سازی و انواع ماشین آلات این شغل را یکجا بشناسید
دستگاه چاک زن اتومات یا دستی
برای کامل شدن خط تولید کارتن در جعبه سازیهای بزرگ و کوچک، وجود دستگاه چاک زن ضروری است. شاید بسیار شنیده باشید که به این دستگاه، دستگاه چاک زن دستی گفته میشود، زیرا به دلیل قیمت کمتر آن به نسبت دستگاه چاک زن اتومات، اغلب کارتن سازیها از مدل دستی دستگاه برند ایپک یا دایکات پک برای تولید انواع کارتن 3 لایه و کارتن 5 لایه استفاده میکنند. با این دستگاه، ورقهای کارتنی برش داده میشوند و شکل باز شده یک جعبه را به خود میگیرند که بعد از اعمال منگنه بر روی آنها(دوخت کارتن)، بسته بندی مورد نظر برای قرار گیری هر محصولی، آماده است.
کسب و کارها برای تبلیغ بیشتر برندشان و ثابت کردن خود به بازار هدف، همیشه برای بچه جعبه های خود، به کارتن مادر نیاز دارند تا بتوانند 8،12 و 34 عدد از محصولات خود را درون یک بسته بندی با کیفیت به دیگر فروشگاه ها و مغازهها ارسال کنند. از آنجایی که تیراژ کارتن های مادر متفاوت است، خیلی به صرفهتر و سریعتر است اگر برای تولید آنها از دستگاه چاک زن دستی استفاده شود. با اینحال، دستگاه چاک زن دستی برای تولید هر نوع کارتنی، از جعبه کارتن پیتزا گرفته تا آن دسته از کارتنهایی که قالب دایکاتی ندارند و قرار است بدون قالب تولید شوند، کاربرد دارد.
در مقابل، دستگاه چاک زن اتومات بیشتر برای فیکس و جدا کردن کارتنهای با تیراژ بالا که بدون چاپ هستند و فقط نیاز به چاک خوردن دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. از این دستگاه بیشتر برای نمونه کارتن های میوه و صیفی جات که تیراژ و سفارش بالایی دارند، بکار گرفته میشود.
جایگزین دستگاه چاک زن یا نوع پیشرفته تر آن؟
برای آن دسته از کارتن سازیهایی که میخواهند همزمان با چاک خوردن کارتن روی بستر کارتنی آن، طرح مد نظر مشتری نیز چاپ شود، دستگاه چاک زن فلکسو بهترین انتخاب است. قیمت این دستگاه تفاوت چندانی با دستگاه چاک زن اتومات ندارد، اما همزمان عمل چاپ و ایجاد چاک روی کارتن را به راحتی و با کیفیت انجام میدهد.
چرا کارتن سازی ها به دستگاه چاک زن نیاز دارند؟
اگر به مقاله مربوط به نحوه راه اندازی کارتن سازی به عنوان پنجمین شغل پردرآمد و محبوب در ایران نگاهی بیاندازید، متوجه خواهید شد که برای شروع شغل کارتن سازی، به دستگاه چاک زن کارتن سازی نیاز 100 درصدی دارید. زیرا:
- ساختار آن به دلیل بدنه سنگین و آلیاژ مقاوم بسیار مستحکم است
- دارای تیغه فولادی ( پرفراژ شده یا معمولی یا گوشه زن) با کیفیت، با سختی بالا و مقاوم به سایش میباشد. زمانی که تیغه دستگاه قابلیت پرفراژ کاری داشته باشد، ورق کارتن حین چاک خوردن فشار کمتری را تحمل میکند، به اصطلاح نمیترکد یا پاره نمیشود و در نتیجه با کیفیتتر تولید خواهد شد.
- دارنده سیلندر با آبکاری کروم میباشد که در مقابل وقفه های جریان و خوردگی، مقاوم بوده و در نتیجه نرخ تولید کارتن با آن بسیار بهتر است
- حاوی گوشه زن برای تعیین کردن گوشه چسب کارتن
- دارای برنامه تنظیم بسیار راحت و سریع
- برای چاک زدن انواع کارتن ها با تیراژ متفاوت نیز همیشه آماده است.
دستگاه چاک زن چگونه کار میکند؟
دستگاه چاک زن کارتن سازی برای شروع کار به تیغ هایی از جنس فولاد spk نیاز دارد که درصد سختی آن کم و قدرتش هنگام کار بسیار بالا است. تیغ های spk، خیلی دیر تر از تیغ های با درصد سختی خیلی کم یا زیاد، میشکنند.
تیغ هایی که روی دستگاه تعبیه شده اند، پس از تنظیم اندازه طول، عرض و ارتفاع کارتن مد نظر مشتری، بر روی ورق کارتن خط و چاک به وجود می آورند. با این عمل قسمتی از ورق جدا شده (چاک میخورد) و برای مرحله نهایی یعنی چسبانده شدن گوشه هایش برای تبدیل شدن به یک جعبه کارتن واقعی آماده میشود. برای آن دسته از کارتن هایی که قالب ندارند، تیغهای نر و مادگی دستگاه به صورت جفت شده نقش قالب را برای صحیح چاک خوردن آنها ایفا می نمایند.
از آنجایی که دستگاه های چاک زن، چه اتومات و چه دستی روزانه فشار زیادی را بخاطر تعداد سفارشات بالا در کارتن سازی ها تحمل میکنند، ممکن است تیغه اصلیشان دچار پوسیدگی، شکستگی یا ایجاد صدا نماید. اگر شخص کاربلدی میشناسید، میتوانید تعویض تیغ های دستگاه را به او بسپارید یا با نمایندگی دستگاه تماس حاصل فرمایید.